Προβληματισμό προκαλεί η έλλειψη προσωπικού, κυρίως σερβιτόρων και μαγείρων, στους επαγγελματίες της εστίασης στη Ρόδο εν όψει της νέας τουριστικής σεζόν.
«Εξακολουθεί να αποτελεί για τον κλάδο μας μεγάλο «αγκάθι» η έλλειψη προσωπικού» δηλώνει ο πρόεδρος του σωματείου εστιατόρων Ρόδου, κ. Γιάννης Κλούβας, αναφέροντας ότι πλέον είναι δύσκολη και η πρόσληψη εργαζόμενων από άλλες περιοχές της Ελλάδας καθώς στη Ρόδο δεν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια και σπίτια να τους φιλοξενήσουν.
Αναφερόμενος στην προετοιμασία των εστιατορίων της Ρόδου για τη νέα σεζόν, ο κ. Κλούβας δήλωσε ότι οι περισσότεροι εστιάτορες θα λειτουργήσουν τα καταστήματά τους από τον Μάρτιο ενώ στην μεσαιωνική πόλη της Ρόδου έχουν ήδη ξεκινήσει να λειτουργούν καταστήματα λόγω των κρουαζιερόπλοιων που έρχονται στο νησί. ΠΗΓΗ: ΕΡΤ