Στη Σύμη ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος

Στη Σύμη, που προσπαθεί να βρει τους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητας ο  Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος

 

       Στη  Σύμη περιόδευσε  ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος στα πλαίσια των επαφών του  με τους πολίτες και για θέματα  Πολίτικης  Προστασίας την Κυριακή  (19/11/17) .

     Συνεχίζονται πυρετωδώς οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προξενήθηκαν  στο  νησί  κατά  την  πρόσφατη  (13/11/17)  έντονη  νεροποντή  . Έχει αποκατασταθεί η διέλευση  στον  οδικό  άξονα  του  νησιού, ξεκίνησε  η  καταγραφή  των  ζημιών  και  διευθετήθηκε  η  λειτουργία  του Νηπιαγωγείου  σε άλλους ασφαλείς  χώρους. Ο κος  Χ. Κόκκινος είχε συνάντηση  εργασίας με τον κ. Ελευθέριο Παπακαλοδούκα  Δήμαρχο Σύμης, μέλη του δημοτικού συμβούλιου  και εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας. Υπήρξε συντονισμός  αλληλοενημέρωση για τις εργασίες που πραγματοποιηθήκαν ή έχουν ήδη  δρομολογηθεί .

     Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος ενημέρωσε για τις ενέργειες του και δήλωσε την  αμέριστη και έμπρακτη συμπαράσταση του .

     Οι προσπάθειες να επιστρέψει στην ομαλή  καθημερινότητα της η Σύμη απαιτεί συνεχείς και οργανωμένες ενέργειες και συγχρόνως  η Πολιτεία να δείξει την αρωγή και την στήριξη της στο ακριτικό νησί μας .

     Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος ευχαρίστησε τους εθελοντές α) του Ερυθρού Σταυρού και β) τους ιδιοκτήτες και χειριστές των μηχανημάτων που παραμένουν στη Σύμη από τις πρώτες ώρες που ξεκίνησε η αποκατάσταση των ζημιών .

Share

Διαβάστε επίσης