Παναθηναϊκός: Ήρθε το... δολάριο - Βοήθεια από τις ΗΠΑ - «Πράσινο» περίπτερο σε μεταγραφικό... παζάρι στο Λονδίνο

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες ο ομογενής φίλος του Παναθηναϊκού, Νίκος Μπαρδής, ο οποίος είχε δύο συναντήσεις με τους Σαραβάκο και Κωνσταντίνου. 

Στόχος και επιθυμία των φίλων του Παναθηναϊκού από τις ΗΠΑ είναι η ενίσχυση με ένα σημαντικό ποσό, που μπορεί να μην σώσει την ομάδα, αλλά σίγουρα θα δώσει ανάσα. 

Συγκεκριμένα, ο Μπαρδής μετέφερε στους ανθρώπους του τριφυλλιού την επιθυμία μιας ομάδας Ελλήνων επιχειρηματιών από την Αμερική να συνεισφέρουν στον σύλλογο. 

Από τη πλευρά του ο Βασίλης Κωνσταντίνου ξεκαθάρισε ότι όταν συγκεντρωθεί ένας αριθμός αρκετών επιχειρηματιών τότε θα πάει στην Αμερική για τις λεπτομέρειες. 

Ανάλογα τοποθετήθηκε και ο Δημήτρης Σαραβάκος: «Παρουσιάστε ένα συγκεκριμένο πλάνο όσον αφορά την οικονομική βοήθεια και τότε θα τα πούμε από κοντά», ήταν τα λόγια του Μητσάρα στον Νίκο Μπαρδή. 

Στο μεταξύ, σε ένα σημαντικό forum στο Λονδίνο θα συμμετάσχει ο Παναθηναϊκός με περίπτερο. Κάτι αντίστοιχο συνέβη στο forum του Αυγούστου στο Μιλάνο που αφορούσε μόνο τις ιταλικές ομάδες και ο Παναθηναϊκός εκεί έκλεισε την τελευταία στιγμή τη μεταγραφή του Όσκαρ Χίλιεμαρκ… 

Όπως και στο Μιλάνο έτσι και στο Whyscout οι πράσινοι θα εκπροσωπηθούν από τον Κώστα Διαμαντόπουλο και άλλα δύο στελέχη της ΠΑΕ. Σε αυτό το διήμερο που έχει ως στόχο τις μεταγραφές και πωλήσεις παικτών από εκπροσώπους ομάδων και ατζέντηδες, οι άνθρωποι του τριφυλλιού θα προσπαθήσουν να πουλήσουν κάποιον παίκτη, ή ακόμη και να αποκτήσουν κάποιον ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού. Όπως και να έχει είναι μια σοβαρή προοπτική που διατηρεί το τριφύλλι στο προσκήνιο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. 

Share

Διαβάστε επίσης