Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο κτίριο στο Πλατάνι που θα στεγάσει το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κω. Ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης και ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών κ. Ζερβός επισκέφθηκαν το κτίριο και επιθεώρησαν

Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο κτίριο στο Πλατάνι που θα στεγάσει το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κω.

Ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης και ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών κ. Ζερβός επισκέφθηκαν το κτίριο και επιθεώρησαν τις εργασίες που γίνονται, σύμφωνα με την καθοδήγηση και τις οδηγίες που έχουν δοθεί.

Το σχολείο θα ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους μαθητές, τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου.

Η συνεργασία του Δήμου Κω με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, δημιούργησε αυτή τη νέα δομή που είχε ανάγκη η Κως.

Ήταν διαρκές αίτημα αυτών των παιδιών αλλά και των οικογενειών τους.

Είναι μια πράξη κοινωνικής ευαισθησίας και ευθύνης.

Μέσα από τη λειτουργία του Ειδικού Σχολείου στο Πλατάνι, οι μαθητές του μπορούν να αποκτήσουν γενικές γνώσεις αλλά και κοινωνικές δεξιότητες, δεξιότητες ατομικής υγιεινής και αυτοεξυπηρέτησης.

Παράλληλα με αυτές τις δεξιότητες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τεχνικές και επαγγελματικές δεξιότητες, προκειμένου να καταστούν αυτάρκεις και ισότιμοι στην αγορά εργασίας ως απόφοιτοι της συγκεκριμένης εκπαιδευτικής δομής.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

Share

Διαβάστε επίσης