Μεγάλη συμμετοχή στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου

Με μεγάληεπιτυχία και συμμετοχήπραγματοποιήθηκε η ετήσιαΓενική Συνέλευση της ΟμοσπονδίαςΠολιτιστικώνΣυλλόγων Ρόδου. Την Γενική Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Τέρης Χατζηιωάννου, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ κ. Στέφανος Κυριαζής , ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Τσοπανάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σάββας Καλαθενός , η εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου κα. Φαίδρα Σπανού , ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» κ. Φιλήμονας Νικολάου , ο υπεύθυνος για Ευρωπαϊκά προγράμματα ΑΝ.ΔΩ κ. Κώστας Ζήφος, η δικηγόρος της Ομοσπονδίας κα. Μαρία Θεοδώρου και ο λογιστής της Ομοσπονδίας κ.  Βασίλης Θέμελης.

Μέσα από συζήτηση με ερωτήματα και απαντήματατόσο από τους καλεσμένουςόσοκαι από την Διοίκηση της Ομοσπονδίαςαναδείχτηκε για ακόμα μια φορά η βούλησηόλων να διατηρηθούν τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας και να προβληθεί ο πολιτισμός μας.

Η δυναμικήπαρουσία των Συλλόγων  που γέμισαν την αίθουσααλλά και η ένταξηακόμα δυο νέωνμελώνλειτουργεί ως εφαλτήρια δύναμη για να συνεχίσουμετην κοινήπροσπάθειαανάδειξης της παράδοσής μας.

Ως Διοίκηση της Ομοσπονδίαςδηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιοζήλο να είμαστεδίπλα στους συλλόγους-μέλη μας και μαζί να δίνουμελύσεις σε ό,τιπροβλήματααντιμετωπίζουν στις προσπάθειες που κάνουν. Άλλωστε, η φράση για την οποία δημιουργήθηκε ηΟμοσπονδία«η ισχύς εν τη ενώσει » δηλώνει και αντιπροσωπεύειόλουςεμάς.

Σας ευχαριστούμε.

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Εγγλέζος

 

Share

Διαβάστε επίσης