Στην Πλατεία Δημαρχείου της Ρόδου, το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 και ώρα 11:00, διοργανώνεται φιλανθρωπική εκδήλωση υπό την αιγίδα του Δήμου Ρόδου, με τη συνδρομή των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord και τη συμμετοχή τοπικών Φορέων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η Bergmann Kord, η πρώτη Κλινική Μαλλιών στην Ελλάδα, αποτελεί ένα από τα πιο Εξειδικευμένα Κέντρα αποκατάστασης της Τριχόπτωσης, παγκοσμίως.
Με τη συμμετοχή της στην παραπάνω εκδήλωση, στοχεύει στην ανάδειξη της Πρωτοβουλίας «HAIR for HELP», την κορωνίδα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Kord Group.

Τα τελευταία χρόνια, η Πρωτοβουλία μετατρέπεται σε «Κίνηση», αφού συναντά μεγάλη ανταπόκριση από διαφορετικές Κοινωνικές Ομάδες και Χώρους.
Η ενέργεια αυτή ενθαρρύνει τους εθελοντές, να προσφέρουν τα μαλλιά τους, προκειμένου να κατασκευαστούν περούκες, οι οποίες θα προσφερθούν, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, σε άπορους Συνανθρώπους μας που πάσχουν από καρκίνο.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, η έμπειρη Ομάδα της Bergmann Kord Ρόδου θα καθοδηγήσει βήμα-βήμα τους εθελοντές, ώστε να προσφέρουν 20 εκατοστά από τα μαλλιά τους, για τον πιο πάνω σκοπό.

Λόγω της ιδιαιτερότητας της εκδήλωσης, αλλά και της αναμενόμενης μεγάλης προσφοράς του κοινού, η διαδικασία θα συνεχιστεί και τις υπόλοιπες ημέρες στους χώρους του Επιστημονικού Κέντρου Bergmann Kord Ρόδου  (Καναδά 73 (Πλατεία Αγ. Νικολάου), Τ.Κ. 851 00 Ρόδος, Τηλ.: 22410 78 302).

Για την Διοίκηση και το Προσωπικό της Bergmann Kord, αποτελεί ειλημμένη απόφαση η εντατικοποίηση του συνόλου των δραστηριοτήτων της Πρωτοβουλίας «HAIR for HELP», με στόχο την αέναη προσφορά Αισιοδοξίας, Ελπίδας, Κουράγιου, Υπομονής και Αγάπης στους πάσχοντες Συνανθρώπους μας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Επιστημονικό Κέντρο Bergmann Kord Ρόδου
(Καναδά 73
(Πλατεία Αγ. Νικολάου), Τ.Κ. 851 00 Ρόδος, Τηλ.: 22410 78 302), Email: info@kord.gr)