(ηχητικό) Κόνσολας, Υψηλάντης τι δήλωσαν στον NotosNews 97,8 για την επίσκεψη Μητσοτάκη

0
Óõíå÷ßóôçêå ôçí ÊõñéáêÞ 10 Íïåìâñßïõ 2013, óôç ÂïõëÞ ç óõæÞôçóç åðß ôçò ðñüôáóçò ìïìöÞò ðïõ êáôÝèåóå ï ÓÕÑÉÆÁ ìå áöïñìÞ ôçí åðÝìâáóç ôùí ÌÁÔ óôçí ÅÑÔ. Óôï óôéãìéüôõðï ï õð. ÄéïéêçôéêÞò Ìåôáññýèìéóçò Êõñ. ÌçôóïôÜêçò (EUROKINISSI/ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ)

Την Κω και την Ψέριμο θα επισκεφθεί σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά την επίσκεψή του στην Κω, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Έπαρχο Γιώργο Χαλκιδιό με τον Δήμαρχο Γιώργο Κυρίτση ενώ θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με φορείς του νησιού.

Στην Ψέριμο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί και το στρατιωτικό φυλάκιο του νησιού.

«Έχει εξαιρετική σημασία η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ψέριμο  μιας και οι γεωπολιτικές εξελίξεις είναι σημαντικές  Η Νέα Δημοκρατία    έρχεται να δώσει μια άλλη σημασία στα θέματα νησιωτικής πολιτικής και ανάπτυξης» δήλωσε σήμερα στον Notosnews ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας Μάνος Κόνσολας .

«Πρωταρχικό θέμα για τα νησιά μας είναι οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ» δήλωσε ο πρώην βουλευτής Βασίλης Υψηλάντης

Η επίσκεψή του σε αυτά τα δύο νησιά είναι ενταγμένη στο πλαίσιο των περιοδειών του σε όλες τις περιφέρειες και τους νομούς της χώρας. Αναμένεται να έχει επαφές, τόσο με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όσο και με τοπικούς παράγοντες και εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης.

Ακούστε Μάνο Κόνσολα

Ακούστε Βασίλη Υψηλάντη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ