(ηχητικό) Ο Κάλλιστος Διακογεωργίου στον notosnews

0

Να εξελιχθεί σε θεσμό, που θα συμβάλει στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, το Rhodes circuit, στοχεύει ο περιφερειακός σύμβουλος και υπεύθυνος της διοργάνωσης Κάλλιστος Διακογεωργίου ο οποίος σήμερα φιλοξενήθηκε στα στούντιο του notosnews και μίλησε στην εκπομπή «Ελεύθερη Ζώνη» και τον Κώστα Σαμιωτάκη για την φιλόδοξη πρωτοβουλία που ανέλαβε και έχει απήχηση σε διεθνές επίπεδο.

Όπως τόνισε τα μηνύματα που λαμβάνει σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για το Rhodes circuit, είναι θετικά καθώς υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους λάτρεις των αγώνων ταχύτητας.  Πρόθεση της διοργανωτικής επιτροπής είναι το Rhodes circuit να διεξάγεται σε ετήσια βάση στο νησί μας πριν την έναρξη ή το τέλος της τουριστικής περιόδου.

 

Ο κ. Διακογεωργίου αναφέρθηκε και στο test event που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Ρόδου το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιανουαρίου και στο οποίο θα συμμετέχουν περίπου 25 αυτοκίνητα μάρκας Ferrari, Lamborghini, Mercedes, Porsche, Lotus και Maserati.

Πρόκειται για… super cars όπως λέγονται τα οποία θα πάρουν μέρος στον αγώνα αυτοκινήτου που θα διεξαχθεί εντός της πόλης και περιμετρικά των τειχών του κάστρου τον ερχόμενο Οκτώβριο, αναβιώνοντας με αυτό τον τρόπο το γεγονός που διεξαγόταν στη Ρόδο ανελλιπώς πριν περίπου μισό αιώνα.

Η εκκίνηση  του test event  θα γίνει την Κυριακή το πρωί μετά την ολοκλήρωση της Θείας Λειουργίας  μπροστά από την περιφέρεια και η διαδρομή θα είναι περιμετρικά των τειχών. Η διαδρομή θα πραγματοποιηθεί πιθανόν πέντε φορές και θα διαρκέσει περίπου δύο ώρες, καθώς τα αυτοκίνητα θα σταματούν κάθε φορά σε αξιοθέατα για να γίνουν οι φωτογραφήσεις και οι βιντεοσκοπήσεις.

Ακούστε Κάλλιστο Διακογεωργίου

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ